Apollo F1-BEP F1

Vroeg op voor een geweldige wedstrijd in Heerhugowaard. Met René als waarnemend coach wilden we de tegenstander een poepie laten ruiken. Dyllan 0-1 en Thara 0-2 zorgen voor een snelle start. Zoë had een mooi schot, welke net mis ging. Daarop volgden een hoop kansen, die helaas niet konden worden afgerond. Daarna ging het weer even snel; 0-3 en 0-4 Dyllan, het eerste punt tegen 1-4. Maar meteen weer revanche van Thara 1-5 en Dyllan 1-6. Daarna 2-6, 2-7 van Jill en met 3-7 de rust in.

Na de limonade weer nieuwe energie; 3-8 door Thara, 4-8 en meteen weer 4-9 van Thara. Het punt van Noortje had op film gemoeten; deze wist met een prachtig schot de 4-10 te maken. Thara maakt de 4-11, Jill de 4-12. Thara de 4-13 en Dyllan de 4-14. Nog 2 tegenpunten en de wedstrijd werd afgesloten met 6-14.

Super goed samengewerkt, een mooie pot om te zien met dank aan de coach, gingen we met een meer dan tevreden gevoel terug naar Purmerend.

Fijn weekend allemaal! Dyllan den Hartog