BEP B1 – Antilopen B1

Antilopen had gevraagd of we de wedstrijd van zaterdag 12 mei konden verplaatsen naar woensdag avond 9 mei, dus gingen we er op deze woensdagavond vol voor. In de eerste aanval begonnen; Jari, Luke, Loïs en Sylvia en in de eerste verdediging; Mitchell, Tom, Lotte en Floortje. Al vrij snel scoorde Antilopen de 0-1, maar wij kregen een vrije bal mee waar Luke een kans onder de korf uithaalde, 1-1. Snel daarna scoorde Tom de 2-1 waardoor we even op voorsprong kwamen, al duurde dat niet lang want Antilopen scoorde ook waardoor we gelijk kwamen op 2-2. We kregen een strafworp mee maar die ging helaas mis. De tegenstander kreeg een vrije bal mee die er wel in zat 2-3. Na een mooie aanval scoorde Jari met een afstandsschot de 3-3. De tegenstander scoorde ook gelijk weer 3-4. Lotte maakte daarna een mooie doorloopbal 4-4.

We waren erg aan elkaar gewaagd deze wedstrijd en de stand bleef dicht bij elkaar. De tegenstander scoorde 2 doelpunten snel achter elkaar wat de stand op 4-6 bracht. Lotte scoorde een afstandsschot, 5-6. De tegenstander scoorde nog 2 doelpunten waaronder 1 strafworp waardoor we met 5-8 de rust in gingen. Onze eerste helft ging een beetje moeizaam dus waren we er op gebrand het de tweede helft beter te doen. We kregen gelijk een strafworp mee die Luke er in gooide, 6-8. 6-9.

We werden steeds feller. Lotte scoorde een afstandsschot, 7-9, Sylvia maakte een doorloopbal 8-9 en Luke scoorde een schot waardoor we weer gelijk kwamen op 9-9. Lotte scoorde daarna nog een afstandsschot waardoor we zelfs even voorkwamen te staan op 10-9. Maar dat was niet van lange duur want Antilopen scoorde ook weer, 10-10. Met nog 20 minuten te spelen raakte Loïs geblesseerd en werd gewisseld voor Esmée. Luke scoorde een doorloopbal op aangeven van Esmée 11-10. De tegenstander scoorde ook waardoor het weer gelijk werd 11-11. We kregen een strafworp mee dankzij Tom die Mitchell er netjes in legde, 12-11. Er vielen 2 nog doelpunten aan de kant van Antilopen 12-13. Esmée werd ondertussen gewisseld voor Marit. De spanning was om te snijden. Luke scoorde nog een afstandsschot, 13-13. Marit werd weer gewisseld voor Esmée. De tegenstander scoorde nog een doelpuntje 13-14. Floortje maakte een doorloopbal en scoorde de 14-14.

En toen klonk het verlossende fluitsignaal, de wedstrijd was afgelopen met een gelijke stand van 14-14. Het was een super spannende wedstrijd, op naar volgende week zaterdag! Esmée, Marit, Bart en Jens bedankt voor het invallen en reserve zitten!

Groetjes Sylvia