Groen Geel- BEP B2

We staan bovenaan dus we mochten niet verliezen en moesten er tegenaan. De eerste wedstrijd hadden we gewonnen dus goede hoop. Het zonnetje scheen dus kom maar op. In de eerste minuut hadden we al meteen veel kansen maar het lukte niet. Voor dat we het wisten stonden we met 2-0 achter.

Maar Ivar brak het ijs en scoorde met een afstand schot en daarna een doorloopbal, aangegeven door Alexander, we stonden 2-2 gelijk. Lange tijd gingen we gelijk op. Jeroen afstandbal 2-3. Toen 3-3. Alexander afstandbal 3- 4. Amber mooie doorloopbal en Bart afstand schot stand 3-6. Toen 4-6 en Alexander met doorloopbal van Bart 4-7. Rust stand 5-7.

Na de rust werd het 6-7 en Jeroen scoorde met afstand 6-8. Het werd 7-8 en Jacky 7-9. Toen 8-9. Het bleef spannend. Er kwam een extra drinkpauze vanwege de warmte. Bijgetankt en vol goede moed maakte Pauline de 8-10 en Jacky met een doorloopbal 8-11. Toen was het remmen los eerst Jacky dan Jeroen en daarna Pauline scoorde nog en uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 8-14.

Top want zo houden we de koppositie. De ouders van Isabel trakteerde de winnaars op een welverdiend ijsje.

Gr. Pauline