BEP A3-KVA A2

Zaterdag 11:00 moest de A3 tegen KVA spelen en voor de verandering mochten we een keer op het hoofdveld spelen. Het ging tussen de laatste en de op een na laatste van onze poule. Na een korte warming-up kon de wedstrijd eindelijk beginnen.

Opstelling Aanvallende vak: Anaïs Bouman, Rogier de Waard, Lauren de Haan en Max de Boer Verdedigende vak: Alexander Bourre, Britt  van Gent, Demi Versteijne, Demi Vonhof Wissels: Isabella Brouwer, Amber Santing In de tweede helft kwam Isabella Brouwer erin voor Alexander Bourre en Amber Santing ging er in voor Britt van Gent.  Wedstrijdverloop

We  kwamen in het begin van de wedstrijd 1-0 achter te staan, maar daarna werd het 11 door een doorloopbal van Max de Boer. Hierna kwamen we weer op achterstand (1-2). Demi Vonhof trok de stand weer gelijk met een mooi afstandsschot en we wisselden weer van kant. Hierna liepen we uit tot 5-2 door goals van Lauren de Haan, Max de Boer en Demi Vonhof. We kregen nog een doelpunt tegen en toen was de eerste helft afgelopen (5-3).

2e helft In de tweede helft maakte KVA de stand weer gelijk tot 5-5. Maar wij kwamen weer op voorsprong door een doelpunt van Demi Vonhof (6-5) en een doelpunt van Isabella Brouwer (7-5). Hierna vergrootten we onze voorsprong met twee mooie goals van Rogier de Waard. Helaas verslapten we daarna en kwamen we op gelijke stand (9-9). Hierna kwamen we zelfs op achterstand (9-10). Maar we herstelden onszelf en met een doelpunt van Isabella Brouwer (10-10) en een doelpunt van Demi Vonhof (11-10) en er waren nog maar 5 minuten te spelen. Helaas scoorde KVA weer de gelijkmaker met nog maar twee minuten te spelen. Maar Demi Vonhof scoorde alsnog in de laatste minuut waardoor we toch nog de wedstrijd wonnen! 12-10.

Max de Boer