BEP E1–Groen Geel E1

Vandaag is de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. Wij moeten het weer met zijn allen doen. In het begin probeerden we het maar. We kregen het scoren niet voor elkaar. Maar toen wie o wie, scoorde Lieke er zomaar drie   Na de eerste periode stond BEP met 3-0 voor. Maar het scoren van Lieke ging door. Lieke weer vanaf onder de korf met de bal en nu ook Jens met een doorloopbal. En nog een keertje bij het afvangen van Jens zijn eigen doorloopbal Was het weer raak, knal. Een dame van Groen Geel had tijdelijk het brandje geblust. Het was 6-1 tijdens de grote rust.

Maar met een doorloopbal kwam Groen Geel even terug. Dat moet afgelopen zijn dachten ze bij BEP Vlug Sofie kreeg een stafworp mee en scoorde deze hupsakee. Het scoren ging even niet meer. Maar BEP probeerde het keer op keer.

In de 4de periode scoorde Jens weer een doorloopbal. En we waren benieuwd wat het uiteindelijk worden zal. Maar daar ging Lieke weer en toen nog een keer en nog een keer. Maar Jens kwam weer met een doorloopbal. Waardoor het 12-3 worden zal Maar Jens scoorde nog een doorloopbal. De tegenstander trapte weer in zijn val. En op het einde maakt Lieke weer een punt 14-3 was een hele goede stunt.

Strafworpen: 1-0 Maurits 1-1 Groen Geel 2-1 Jinte 2-2 Groen Geel 3-2 Tygo 4-2 Maurits 4-3 Groen Geel 5-3 Sofie 5-4 Groen Geel 5-5 Groen Geel.

Maurits