GROEN GEEL-BEP B1

Vorige week zijn we kampioen geworden tegen MIA. Deze week stond de laatste competitiewedstrijd op het programma. We wilden graag winnen zodat we de terechte kampioen zijn en ter voorbereiding op het NK volgende week! We startten om 10.15 en het veld was nog erg glad door de mist/vocht. Jacky speelde vandaag de eerste helft voor Lotte, die geblesseerd was. We begonnen niet echt sterk en GG opende de score 1-0. Jari scoorde van afstand 1-1. GG gooide er meteen weer een in, 2-1. Tom maakt 2-2 na een prima snelle aanval. Na wat moeizame aanvallen en een gemiste stip, eindelijk een mooie aanval met de afronding van Luke van afstand. 2-3 Stip tegen, maar die ging ook mis. Wij kregen ook een stip….weer mis. Dit wordt een aandachtspuntje de komende trainingen 😉 ! Jari scoorde daarop van afstand 2-4. Het begon eindelijk lekker te draaien.

Floortje gaf een sluwe pass op Mitchell achter de korf en hij scoorde 2-5. Daarna stapte Mitchell mooi weg van zijn tegenstander onder de korf en legt nr 6 erin. 26. Rust. Pauline speelt de 2e helft in plaats van Jacky, die het prima deed! Na rust maakt Jari een vrije bal 2-7 . Luke gooit een mooie diagonale bal naar Jari en die legt hem er van ver in 2-8. Stip tegen 3-8. Tom en Mitchell pakken veel rebounds in een aanval met wel 9 kansen maar missen net. Eindelijk Tom met een schotje na de rebound  3-9. (Na mislukt schot van Mitchell, die hij later “mooie assist” noemde….!). Schot Luke 3-10. Omdraaibal GG 4-10. Sylvia legt daarop de bal er achter de korf in 411, gevolgd door 5-11 van GG. Bart komt er voor Mitchell in en Jeroen even later voor Jari. Pauline scoort een mooi afstandschot 5-13  en Tom 5-14. GG krijgt nog een laatste strafworp, die ze missen. Afgelopen!

Op naar volgende week; het NK in Nijverdal. Hopelijk gaan er veel supporters mee; wij hebben er zin in en gaan ervoor !!!! Pauline en Jacky bedankt voor het spelen van een halve wedstrijd. Jeroen en Bart bedankt voor het reserve staan en invallen. Op naar 9 juni !!!!!

Groetjes Mitchell.