Mededeling voor de jeugd

Nu alle wedstrijden dit seizoen zijn gespeeld en we alleen nog een spannend NK voor de B1 op het programma hebben staan, gaan we ons weer langzaam voorbereiden op het nieuwe seizoen. Aankomende week (4 t/m 8 juni) zijn de laatste trainingen in de ‘oude’ ploegen en vanaf volgende week maandag (11 juni) starten we met het trainen in de nieuwe ploegsamenstellingen. Dit is de voorlopige ploegenindeling en de veld-trainingstijden voor het seizoen 2018-2019. De trainingstijden gelden vanaf maandag 11 juni.

In verband met de late vakantie, het BEP-toernooi op 1 september en de start van de competitie op 9 september, heeft de jeugdcommissie besloten om langer door te trainen. De bedoeling is om in ieder geval tot 1 juli zeker te trainen. Deze trainingen zijn alvast een voorbereiding op het nieuwe seizoen en worden ook gegeven aan de nieuwe ploegen voor seizoen 2018-2019 door de nieuwe trainers.

Voor alle vragen met betrekking tot de start van seizoen 2018-2019 heeft de jeugdcommissie een “vragenuurtje” op dinsdag 12 juni  van 20:30 – 21:30 uur (in de kantine). Een vriendelijk verzoek om als je hiervan gebruik wil maken, je hiervoor via email aan te melden bij mirjam@famvaneerde.nl.

Een paar bijzonderheden naar aanleiding van de voorlopige ploegenindeling en trainingstijden:

  • Bij zowel de D’s als de C’s beginnen we te trainen met een combinatie D1/D2 en C1/C2. De D’s gaan daarbij starten op de trainingstijden van de D1. Vóór de zomervakantie zullen de ploegen bekend gemaakt worden. Dit wordt in deze ploegen met de ouders en kinderen besproken.
  • Voor de heren van de B1 zal er selectie plaatsvinden. Ook dit wordt met de betreffende ouders en kinderen besproken.
  • De E- teams gaan tot de zomervakantie alleen op woensdag trainen. Na de zomervakantie zullen zij zowel op maandag als woensdag trainen.

De (voorlopige) indelingen zijn te vinden in het clubblad van 3 juni 2018.