ZKV B2-BEP B3

(NAGEKOMEN VERSLAG): Terwijl de mussen van het dak vielen en onze hond hijgend met haar tong uit de bek languit op de koele tegels in de keuken wilde liggen, ging ik samen met mijn moeder naar ZKV. Een aantal van onze spelers had er al een wedstrijd bij de A3 opzitten en Max en Demi van de A3 speelden een deel bij ons mee.

Als eerste aanval stonden Monique, Dominique, Marijn en ik en in de verdediging startten Anaïs, Lucas, Belana en Jessey.

Al snel wist ZKV met een afstandsschot, een vrije bal en een doorloper op 3-0 voor te komen. Dat was niet zoals ik hoopte dat het zou gaan. Gelukkig volgde er een mooie actie van BEP! Nadat Belana langs haar tegenstander ging en werd overgenomen, speelde ze de bal mooi door naar Anaïs. Die gooide de bal zo door de mand. Yes, de 0 was weg. 3-1 Na de wissel scoorde Dominique met een prachtig schot van grote afstand. 3-2 Dat ging er meer op lijken. En toen Monique vervolgens een doorloper raak schoot werd het 3-3. Top! Dat ging de goeie kant op. Helaas volgende er daarna nog 4 doelpunten van ZKV. 1 na een misverstand, een afstandsschot, een strafworp en een soort goochelbal. Dus gingen wij, met een stand van 7-3 op het score bord, de rust in.

De 2de helft startte met een score voor BEP. Eigenlijk een herhaling van zetten door de doorbraak van Belana en het doorspelen op Anais, die opnieuw de bal door de mand peerde. Het was 7-4.  Het volgende doelpunt was een doorloper voor ZKV, maar Monique kan dat ook en scoorde de 8-5. Jammer genoeg wist ZKV weer een serie van doelpunten te maken met een afstandsschot, een kans onder de korf, een schot vanuit de rebound en een schot van kleine afstand. Balen in die warmte met een stand van 12-5. Gelukkig wist Max de achterstand wat te verkleinen met een afstandsschot. 12-6 Helaas wist ZKV de eindstand in hun voordeel te vergroten tot 14-6, waardoor ze kampioen zijn. Demi en Max, bedankt voor het invallen!

Balen dat wij ze geen punten hebben kunnen afpakken! Balen van de warmte! Balen dus! Hopelijk dat wij volgende wedstrijd tegen Purmer wel weten te winnen.

Groetjes, Luca