Verslag bestuur juni 2018

We houden jullie wederom up to date. In het voorwoord van Loes kunnen jullie elke week lezen wat zich afspeelt binnen onze club, daarnaast bespreken wij natuurlijk nog een (groot) aantal punten in de bestuursvergaderingen. Hieronder weer de belangrijkste zaken:

Eindschoonmaak clubhuis

Na vele jaren de coördinatie van de eindschoonmaak op zich te hebben genomen draagt Jet Zijp deze taak voor dit jaar over aan Wendy Kersloot. Binnenkort kan je dus benaderd worden om mee te helpen aan de eindschoonmaak. Wij hopen dat iedereen komt helpen want vele handen maken licht werk en dan zijn we er lekker snel door heen! Kunnen we volgend jaar weer in een fris clubhuis het seizoen beginnen!

Nedvang project

Op 12 juni (aankomende dinsdag) is de Kick-off van ons Nedvang project. Je kan hier in het krantje meer over lezen. Zorg dat je dinsdag om 19:00 in het clubhuis bent en loop een avondje mee: voor de club en het milieu! Mooie combinatie toch?

Dug-outs

Op de vorige JAV heeft Youp Brugman de terechte vraag gesteld wat er zou gebeuren met het geld van de vriendenloterij. Er is tijdens de werving van de vriendenloterij gezegd dat deze opbrengst onder andere naar dug-outs zou kunnen gaan. En voor de oplettende kijker: deze staan er nog niet. Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar dug-outs voor op het veld en zijn tot de conclusie gekomen dat het beter is om te wachten met de aanschaf omdat wij in de toekomst andere velden gaan krijgen. Deze velden komen dan anders te liggen zodat we meer velden kwijt kunnen. Wanneer de nieuwe velden komen is nog niet duidelijk.

AVG

Nog even voor de zekerheid. Vanaf 25 mei is de nieuwe AVG-wetgeving in werking gegaan. Een ingewikkelde nieuwe wet die iedereen zijn privacy moet verzorgen. Wij hebben inmiddels aanpassingen gedaan en een Privacy Policy geschreven. Mocht iemand deze willen lezen, dan kan je deze vinden op onze website.

Borg trainingspakken

Een aantal ouders heeft borg betaald voor de trainingspakken. Deze borg gaan wij binnenkort terugbetalen.

Jubileum 105 jarig bestaan

Het 100 jarig jubileumfeest lijkt als de dag van gisteren, maar in 2019 bestaan we alweer 105 jaar. Na de zomervakantie zal het bestuur, samen met de Feco, een nieuwe jubileumcommissie vormen

Ballenhokken en sleuteltjes

Alle teams hebben twee sleuteltjes gekregen voor de ballenhokken. Wij willen iedereen verzoeken om die sleuteltjes met zorg te bewaren! Hang ze aan je fietssleutel of je autosleutel en leg ze niet zomaar bovenop een kluisje.

JAV

Zelfs die hebben we al weer vastgelegd: de volgende JAV is op 1 oktober 2018. Je kan deze dus alvast in je agenda zetten!

Wij hopen jullie hiermee weer wat inzicht te hebben gegeven in ons reilen en zeilen. Wij gaan bijna genieten van een heerlijke zomer. Mochten jullie nou op het strand liggen of aan de rand van het zwembad zitten en er komt zomaar een leuk idee, goede suggestie of slimme opmerking in je op: laat het ons weten! We kunnen niet beloven dat we alles meteen aanpakken, maar we doen ons best en staan open voor jullie ideeën!

Namens het bestuur,

Nicole (secretaris@kvbep.nl)