Wedstrijdsecretariaat & Scheidsrechterscommissie

  1. Karin Wiggerink heeft vroegtijdig in het seizoen aangegeven dat zij haar taak als wedstrijd- secretaresse aan het einde van dit seizoen ging beëindigen. Een belangrijke en soms lastige taak binnen de club die Karin vol overgave heeft vervult. Wij willen Karin bedanken voor haar inzet, wekelijks gingen de ploegen compleet en met reserves op pad om hun wedstrijd te spelen. Karin bedankt voor het invullen van deze belangrijke taak bij onze club.

We zijn blij dat we Lynn Hendriks en Kai Hoogenhoud bereidt hebben gevonden om deze klus over te nemen. Zij gaan bij aanvang van het seizoen deze taak samen waar nemen en invullen. Wij wensen onze nieuwe “generatie” wedstrijdsecretarissen heel veel succes!

 

2. Nu we toch bezig zijn ook nog een ‘Superbericht’ vanuit onze SRC, de afrekening met betrekking tot de scheidsrechtersregeling is binnen gekomen en voor BEP is dit super goed nieuws. Een kleine boete voor de zaal gecompenseerd met een kleine opbrengst voor het veld zorgt ervoor dat per saldo de ‘schade’ minimaal is.

Dit is te danken aan alle scheidsrechters en beoordelaars die voor BEP uitgekomen zijn maar ook de tomeloze inzet van onze SRC heeft zeker bijgedragen aan dit resultaat! Scheidsrechters, beoordelaars en SRC leden, we zijn supertrots op dit resultaat en BEDANKT.

Bestuur korfbalvereniging BEP,

Loes Hoogenhoud-Lof , voorzitter