Help BEP bij de ‘Rabobank Clubkas Campagne’!

De Rabobank heeft de inschrijving van kv BEP voor de ‘Rabobank Clubkas Campagne’ positief beoordeeld. Kv BEP neemt deel aan de aan de ‘Rabobank Clubkas Campagne 2018’ van Rabobank Waterland en Omstreken.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van Rabobank Waterland en Omstreken ontvangen voor de stemperiode een unieke stemcode. Van dinsdag 28 augustus tot en met vrijdag 17 september 2018 brengen zij via de stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Waterland en Omstreken mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 23 juli 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraag je aan via onze website www.rabobank.nl/waterland.

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
Als vereniging/stichting is het belangrijk dat je voorafgaand aan de stemperiode campagne voert. Als clublid kun je in je eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Waterland en Omstreken en vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen. Maak ook gebruik van de promotiematerialen om jullie deelname aan de Clubkas Campagne onder de aandacht van de leden te brengen. Deze zijn te downloaden via onze website www.rabobank.nl/waterland of rechtstreeks via https://www.rabobank.nl/lokale-bank/waterland-en-omstreken/online-promotiemiddelen-rabobank-clubkas-campagne/.

 Dus help BEP om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen om ons (duurzame) doel te bereiken. Welk doel? Zie hieronder!

 Inschrijving kv BEP:

BEP wil graag haar keuken in het clubgebouw duurzamer maken. Ons streven is om een koelcel in de keuken te realiseren. De huidige koelkasten gebruiken veel energie en zijn daardoor duur in gebruik. Er moeten soms artikelen worden weggegooid omdat de (vries)vakken te klein of te vol zijn.

Meer informatie
Op de website www.rabobank.nl/waterland vind je meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne. Ook is hier een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden beschikbaar.