Verslag bezoek van Sinterklaas aan BEP

Rond vijf uur druppelde alle kinderen uit de E-tjes en F-tjes, broertjes, zusjes en schoolkorfbal-kinderen binnen in de kantine. De Planning Piet had de FeCo een brief gestuurd dat de Sint rond zes uur langs zou komen. Maar stel dat hij vroeger komt…. Dan kan je beter maar op tijd zijn! De FeCo dacht eerst maar wat spelletjes met elkaar te doen, ballonen door de korf proberen te gooien, hinkelen door het huis en dan de cadeautjes door de schoorsteen mikken, met z’n allen door de hoepels en cadeautjes door het spinnenweb manoeuvreren.

Daarna even wat drinken en wachten op de broodjes Hot Dog. Er lagen mooie kleurplaten en potloden klaar, eentje die later kon uitknippen en waar je een schoen van kan vouwen. De hulpouders en Feco serveerde de broodjes en nu was het wachten op de Sint met zijn Pieten. We hoefden niet lang te wachten… ze kwamen van de sporthal aan lopen. Piet had zeker de Tom Tom niet goed ingesteld of dacht we het feest in de Beuk zouden vieren.

De Sint had zijn grote boek mee met alle weetjes van de kinderen. De Pieten de zakken met de pakjes. De Sint nam de tijd om even met alle kinderen te praten, er werd gezongen voor de Sint en gedanst met de Pieten. De Sint had natuurlijk een drukke dag en moest weer verder. Hij liet de zakken met cadeautjes achter en gaf Tess de taak om deze uit te delen.

Iedereen wachtte geduldig tot alle pakjes waren uitgedeeld, daarna aftellen en uitpakken maar! Wat een blije gezichten, mooi om te zien! De foto’s staan op de besloten facebookpagina genaamd FeCo BEP.

Bedankt Sint en Pieten voor jullie bezoek, en ouders en opa voor jullie hulp!

De FeCo BEP