Ploeg van de Week: Team E1

De ‘Ploeg van de Week’ bij de wedstrijd BEP 1 – DES 1 (zaterdag 8 december, 19.35 uur) is ditmaal de E1. Het team bestaat uit : Anouk, Dylan, Jill, Jinte, Lenny en Thara. De trainers/coaches zijn Melanie & Anita.

Wanneer BEP 1 thuis speelt laten wij onze jongste jeugd mee oplopen met spelers en speelsters van ons vlaggenschip. Zowel BEP 1 als de ploeg van de week worden dan voorgesteld aan het publiek.

Natuurlijk gaan we BEP 1 heel hard aanmoedigen tijdens hun wedstrijd. Wij vragen aan de ploeg van de week om 18:10 uur aanwezig te zijn in sporthal de Beuk en je te melden bij Melanie. Jullie worden voorgesteld en gaan op de foto met BEP 1. En misschien kunnen er een paar handtekeningen gescoord worden. We gaan natuurlijk ook BEP 1 en BEP 2 aanmoedigen.

Trek je clubtenue en zaalschoenen aan.

Ook u als ouder bent van harte welkom om deze wedstrijden te komen bekijken.