BEP F1-Roda F1

Ik vond het vandaag heel leuk om Lynn nat te spuiten met mijn waterfles. Toen we aankwamen in de sporthal begonnen de jongens met voetballen. Maar we moesten natuurlijk korfballen. Maaike was de coach want Karlijn was er niet. En Tom was er natuurlijk ook weer bij.

We gingen inschieten toen begon de wedstrijd. Bijna alle kinderen van Roda waren weer groter dan ons en we stonden al snel met 0-2 achter. Van Tom moest ik mijn handen op de tegenstander drukken. Want hij was groot en dan kan hij niet schieten. En dat hielp goed want we stonden voor in de rust met 4-3.

Na de rust ging het super goed, we wonnen met 9-5! Eindelijk weer eens gewonnen, we zijn super goed! De doelpunten kwamen van Zoë 4x, Noortje 2x, Koen 1x, Tijn 1x en ik heb zelf ook nog een keertje gescoord. Maar Siem had heel goed verdedigd en Gwen had ook heel leuk gespeeld en ook geschoten.

Daarna hadden we nog strafworpen genomen en dat was 3-3 geworden. Nu hebben we lekker vrij en zien we elkaar weer in het nieuwe jaar. Dan gaan we weer vet veel doelpuntjes maken. Tot dan!

Groetjes van Joep