Team D1: Ploeg van de Week!

Team D1 is zaterdag 12 januari bij BEP 1 – KOAG 1 (aanvang 20.05 uur) “Ploeg van de Week”. De kanjers van de D1 zijn: Jens, Jens, Lieke, Lieske, Lynn, Maurits, Sara, Sofie, Tygo). Trainers/coaches zijn: Johan, Beau, Jordy.

Want, wanneer BEP 1 thuis speelt willen wij onze jongste jeugd mee laten oplopen met spelers en speelsters van ons vlaggenschip. Zowel BEP 1 als de Ploeg van de Week worden dan voorgesteld aan het publiek. Natuurlijk gaan we BEP 1 heel hard aanmoedigen tijdens hun wedstrijd. Wij vragen aan de ploeg van de week om op zaterdag 12 januari om 18:40 uur aanwezig te zijn in de Beuk, en je te melden bij Karlijn en Johan.

Jullie worden voorgesteld en gaan op de foto met BEP 1. En misschien kunnen er een paar handtekeningen gescoord worden. We gaan natuurlijk ook BEP 1 en BEP 2 aanmoedigen. Trek je clubtenue en zaalschoenen aan.

Ook u als ouder bent van harte welkom om deze wedstrijden in de Beuk te komen bekijken.