Voorwoord van de Jeugdvoorzitter

Een stormachtig weekend deze week. Wat ben ik blij dat we bij korfbal deze periode in de zaal spelen. Dat is een stuk aangenamer als je langs de kant zit. Dan de zaterdag, niet alle teams hadden deze week al een wedstrijd, maar waar BEP 1 en 2 een succesvolle week hadden was dit voor de jeugd die wel speelde helaas niet het geval. Alleen de B2 heeft hun wedstrijd weten te winnen, verder laten we dit weekend maar snel achter ons…

De D1 was deze week ploeg van de week bij de wedstrijd van de selectie. Ik moest het deze keer zelf missen, maar dit al ervaren team zal vast een mooi spandoek hebben aangeboden en als echte profs mee zijn opgelopen. Het spandoek kunnen we gelukkig bij de volgende wedstrijd weer bewonderen.

Aanstaande vrijdag heeft de FECO weer een leuk uitje georganiseerd voor de C’ s en D’s. Deze keer gaat de reis naar Diemen om te springen bij Jump XL. Dit wil je niet missen! Dus geef je snel op en ga lekker mee. Er zijn nog wel auto’s nodig om iedereen te kunnen vervoeren. Ouders die hiermee kunnen helpen kunnen zich ook opgeven bij Irma.

Op het moment zijn geen ploegen ingedeeld voor het rapen van zwerfies, dus binnenkort zullen weer teams gevraagd gaan worden. Maar je kan je nu natuurlijk ook al opgeven bij Jan Punt.

En dan wil ik graag de aandacht vast vestigen op de jubileumweek. In de week van 26 februari t/m 4 maart wordt het 105-jarig jubileum van BEP gevierd. Er zijn dan iedere dag leuke activiteiten en feesten. Zet de dagen vast in je agenda en hou het krantje, facebook en de website www.kvbep.nl de komende weken in de gaten voor meer informatie.

Namens de JC, Annouska