Weeksponsoren: Bouwgroep Buitenhuis bv en Dijt’s Autobedrijf

Bouwgroep Buitenhuis bv is een kleinschalige onderneming met grote mogelijkheden. Wij zijn zeer klantgericht en bieden kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij voeren graag opdrachten uit voor woningcorporaties, ontwikkelaars, stadsdelen, schoolbesturen en gemeenten maar ook voor bedrijven en particulieren.

U kunt van ons uitstekend werk, een adequate handelswijze en een concurrerende prijs verwachten. Door de duidelijke structuur van het bedrijf is de communicatie tussen alle partners direct en efficiënt. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren bij het verwezenlijken van al uw wensen en doelstellingen. De klant staat bij ons centraal en als opdrachtgever heeft u altijd een vast contactpersoon. Naast alle zaken omtrent, verbouw en onderhoud, dragen wij ook zorg voor naleving van de regels, een bouwvergunning en subsidieaanvraag. Kortom: al uw zaken zijn bij ons in goede en betrouwbare handen.

Dijt’s Autobedrijf: In de afgelopen jaren heeft u ons leren kennen als een betrouwbare partner. Autobedrijf in hart en nieren mogen we wel stellen. We hebben door al die jaren heen veel, heel veel ervaring opgedaan met het merk Renault en natuurlijk ook met alle andere merken. De moderne werkplaats van Dijt’s Autobedrijf heeft alles in huis voor al het onderhoud aan uw auto. Buiten Renault doen wij het onderhoud voor alle merken.

De service bij Dijt gaat verder dan u misschien gewend bent. U hoeft geen afspraak te hebben om bij ons geholpen te worden. Voor kleine reparaties geldt: klaar terwijl u wacht. Mocht de reparatie toch meer voeten in de aarde hebben, dan maken we een afspraak voor de reparatie op een moment dat u goed uitkomt.

Staat u met pech in de buurt van één van onze vestigingen? U kunt natuurlijk de Wegenwacht bellen, maar denkt u ook even aan Dijt. Wij komen direct naar u toe.