Mexicaanse eten en Steenwerpen

Afgelopen zaterdag werden de eerste wedstrijden op het BEP veld afgewerkt en was het ook direct een vol programma waarbij in de middag 4 senioren teams in actie kwamen.

De FeCo had na afloop de activiteit “Steenwerpen” op het programma gezet om na een paar korfbal loze weekenden weer bij te kletsen. Er werd in Huize Hoogenhoud een ware Mexicaanse maaltijd voorbereid met chili con carne, taco’s met lekker gekruid gehakt en nacho’s met een heerlijk sausje. Prima verzorgd!

Het zonnetje was de hele dag al aanwezig en ook in de late middag kon iedereen op het terras genieten van de namiddag. Na de maaltijd werden de spullen voor het steenwerpen klaar gezet, 6 velden voor 12 teams bestaande uit 6-8 personen. Na de uitleg van de spelregels gingen de teams aan de slag. Het was niet zo makkelijk om de dobbelsteen en het paaltje te raken. En als je dan raak had gegooid was er nog de dobbelsteen die teleurstellend op 1 oog viel.

Toch waren er uitblinkers die vaak raak gooide en waarbij de dobbelsteen wel op 5-6 viel. De sfeer was goed en de oudere Beppers deden fanatiek mee. Na 15 ronden met stenen gooien waren er uiteindelijk winnaars. De derde plaats was voor team Steengoed, team Farm BCM eindigde als tweede en, heel toepasselijk, is Randell van de Steenwerpers op de eerste plaats geëindigd.

Al met al een geslaagde middag avond! Speciale dank voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd bij deze activiteit! De foto’s staan op de besloten Facebookpagina van de FeCo.

Namens de FeCo, Irma Hendriks