Voorwoord door Rick van Wijnen (JC)

Er is gevraagd of ik het voorwoord voor het krantje van deze week zou willen schrijven zodat ik me meteen kan voorstellen als nieuw lid van de Jeugdcommissie. Ik ben Rick van Wijnen en zit nu ongeveer een half jaar in de jeugdcommissie.

Mijn zoon Jim van Wijnen korfbalt al zo’n 8 jaar bij BEP. Hij zit dit jaar in de B2 en heeft het erg naar zijn zin. Jim is via schoolkorfbal bij BEP gekomen. In het clubblad van vorige week heeft Sandra al iets gezegd over de ploegenindeling voor volgend seizoen en wat voor een impact dit heeft op de jeugdcommissie.

Nooit stond ik hier echt bij stil maar nu je dit zo van dichtbij meemaakt zie je pas echt hoeveel moeite en tijd het kost om de teams zo samen te stellen zodat iedereen op zijn niveau en met veel plezier kan korfballen. Alle vrijwilligers steken hier erg veel tijd en energie in.

Ik vind dat plezier in het sporten altijd op de eerste plaats komt, de rest komt dan vanzelf!

Afgelopen zaterdag zijn in de rust bij de wedstrijd van BEP1- Pernix1 de kampioenen van het veld- en zaalseizoen gehuldigd. Het was een mooie dag voor deze huldiging en er zijn veel teams die dit jaar één of meerdere keren kampioen zijn geworden. De E1, D1, C1, C2, B2 en de A3 kunnen nog kampioen worden.

De jeugd verheugt zich er al weken op, aankomend weekend is het dan zover en gaan we weer naar Woudenberg. Iedereen veel plezier en maak er wat moois van.

Groetjes, Rick