Trainers gevraagd

Voor de nieuwe ploegen zijn wij nog wel op zoek naar enkele trainers / coaches. Dus als we je nog niet gevraagd hebben en je denkt wel “EEN JEUGDPLOEG TRAINEN IS IETS VOOR MIJ” neem dan contact op met de Jeugdcommissie. We hebben nog verschillende leeftijdscategorieën en niveaus in de aanbieding.

En weet je niet helemaal zeker of je het kunt : vanaf volgend seizoen hebben we bij BEP ook 2 trainingscoördinatoren rondlopen die er speciaal zijn om je te helpen bij de eerste stappen van het trainersvak.

En als je dan nog twijfelt : volgend seizoen wordt bij BEP ook een officiële trainerscursus georganiseerd : de KT2. Dus als je serieus als trainer aan de slag wilt, kun je je daar ook voor aanmelden (maar dan moet je wel een ploegje trainen).

Voor de volgende ploegen zijn wij nog hard op zoek!

De A2 – A2 is en jonge enthousiaste ploeg die graag beter willen worden en zeker potentie heeft om een heel succesvol jaar te beleven, maar dan hebben ze wel een trainer/coach nodig!

De A3 – voor de A3 hebben we al 1 trainer gevonden, Els, de moeder van Luca. Maar zij kan alleen op vrijdag trainen geven en veel van de kanjers van de A3 werken op vrijdagavond. Wie wil deze gezellige groep ook een andere dag in de week trainen geven. Maandag, woensdag of donderdag (18-19) hebben we ruimte op het veld!

De C3 – een leuke gezellige ploeg met allemaal talentvolle jongens en meiden die graag beter willen worden. Wie gaat deze uitdaging aan!

De E1 – deze kleine helden zijn vorig jaar in hun eerste korfbaljaar kampioen geworden en hebben nu geen trainer. Dat kan toch niet zo zijn? Wie komt hen leren gooien, vangen, schieten en de basisbeginselen van het korfballen bij brengen?

De Jeugdcommissie.