Hoe staat het met het Spelregelbewijs?

Hoe gaat het met het Spelregelbewijs (het Korfbal Masterz)? De onderstaande mensen hebben dit nog niet. DAN MOET HET NU!

Sta je dus op deze lijst en ben je actief als spelend lid, dan moet je het spelregelbewijs nog halen:

Kyan Westerman Marlou Gruys Jim van Wijnen Marijn Helmer Sem van Noorden Pauline de Blok Lucas van Gemen Jari Leemhuis Amber Santing Sylvia de Rijk Louise Stokman Alexander Bourre Ivar Doedse Belana van der Woude Mitchell Versluis Bart Tesselaar Luca Stroop Jacky Berger Max de Boer Demi Versteyne Dion Slokker Marit Ter Haak Lauren de Haan Rogier de Waard Jiska Blank Eline Willig Mitchel Eggers Tim Delorme Yara Doedse Boris de Jager Rafaell van Golen Inez Hogenberg Lisa Boddeke Richard Spijker Michael Oudejans Mark Jehee Oscar ter Haak Rene Glim Laurens Hellingwerf Inge Stam Roy Bontenbal Eugenie Betlem Mandy Voigt.

Voor de jeugdleden die hieronder vermeld staan, zou het erg goed zijn om ook alvast te beginnen. Hoe eerder, hoe beter.

Kai van Noorden, Jens van Eerde, Wim van Dam, Michelle Bruitzman, Felien Schouten, Julia Graaf, Julia Ekels, Tom Smit, Luuk Herle, Fabian Bourre, Isabel Luyten, Sjors Elzinga, Jayden den Hartog, Lotte Mulder, Yara Brouwer, Rosalie Reedijk, Rosa Leemhuis, Ramon Nijzink, Jente van Dijk, Anoek van Eerde, Bente Hanna van Essen

Heb je nog geen inloggegevens, of nog niet geregistreerd? Dan ontvang je per mail de gegevens nog een keer. Check je mail en grote kans dat het in de je “ongewenste’ mail terecht komt, check die dus ook.

HEEFT IN SEPTEMBER IEDEREEN BIJ KV BEP HET SPELREGELBEWIJS?