🍸 • BAEWATCH PARTY • GEEF JE OP • 🍸

Na de zomervakantie begint het korfbalseizoen weer en we kunnen natuurlijk niet wachten om weer op het veld te staan. Vóór de start van het nieuwe seizoen staat het BEP Van ’t Hek – toernooi nog op het programma (zaterdag 31 augustus 2019) . Sluit deze sportieve dag af met een feestje!

Ook dit jaar organiseren de dames van de selectie een cocktailparty, dit jaar de BAEWATCH PARTY. Begin het seizoen met een gezellig feestje. Klets elkaar bij over jullie vakanties of maak gewoon gezellig een praatje onder het genot van een cocktail. De ‘BEP Tigers’ serveren zowel virgin cocktails als normale cocktails!

Na het toernooi kunnen jullie lekker wat eten en van de heerlijke cocktails genieten. Noteer de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt nog.

  • WINACTIE : Geef je snel op en maak kans op een cocktail van het huis + word bekroond als officiële beach-chick /-hunk van de avond. 🏄🏼‍♀️👙🍸🍹

Opgeven kan bij :