BEP A2 – GROEN-GEEL A3

Vandaag beginnen we de wedstrijd met een goed gevoel van de overwinning van afgelopen dinsdag tegen Rodha namelijk tot een eindstand gewonnen met 9-11.  Maar vandaag spelen we tegen Groen-geel. We gaan de wedstrijd beginnen met de opstelling aanval: Bart, Pascal, Isabella en Anaïs. De opstelling van de verdediging is; Ivar, Max, Jacky en Monique. Onze wissels zijn Eline en Quinty.

Het fluitsignaal van de scheidsrechter gaat en de wedstrijd begint. Al gauw word het eerst punt gemaakt door Pascal 1-0 een mooie bal gemaakt met 1 hand onder de korf. Even later scoort Pascal weer nu 2-0. Er komt nu wisseling van de vakken in het veld en krijgt groengeel de bal en scoort dan helaas de stand is nu 2-1. Even later komt de bal weer in het aanvalsvak van Bep nu maakt Max een punt 3-1. Weer wisseling van de velden. Nu scoort Anaïs een doorloopbal 4-1. Niet veel later als de bal weer in het vak van Bep is scoort Bart een mooi punt 5-1. Weer wisseling van de velden. Bep is weer aan de bal en word er vanuit een goede aanval een punt gemaakt door Jacky 6-2. Dan is de tegenpartij weer aan de bal en scoort de 6-3. Rust.

We gaan met z’n allen de bespreekkamer in en krijgen nog goede informatie van Jordi en Raimon en we gaan er dan weer tegenaan om van deze wedstrijd een overwinning te gaan maken. De opstelling van de vakken is nu iets verandert in de aanval staan Bart, Pascal, Quinty en Anaïs. En in de verdediging staan nu: Ivar, Max, Jacky en Eline. In de aanval scoort Pascal en het staat nu 7-3. Vakkenwissel. Even later scoort Groen-Geel en staat het 7-4. Nu komt de bal weer in de aanval van Bep en scoort Jacky 8-4.

Vakkenwissel. Quinty scoort een mooie doorloopbal 9-4. Niet veel later scoort Bart 10-4. Weer vakkenwissel. Jacky maakt weer een mooi punt 11-4. En Max maakt nog het mooiste laatste punt die door Bep zelf is gemaakt. Jammer genoeg hebben we de stand niet zo kunnen houden en scoort Groen-Geel het laatste punt van de wedstrijd met namelijk een eindstand van 12-5. We zijn heel blij met onze overwinning die we voor de tweede keer met dit team hebben gemaakt en ik hoop dat we er nog velen meer zullen meemaken en er een leuk seizoen van gaan maken.

Groetjes Anaïs.