DVO A2 – BEP A1

Aanval: Tom, Luke, Lotte en Floortje Verdediging: Mitchell, Jeroen, Lois en Sylvia

Vandaag hadden we een wedstrijd tegen Dvo A2, we wisten dat dit een goede pot zou moeten worden en dat we er vol voor moesten gaan. Mark had zijn eigen wedstrijd dus hij kon er niet bij zijn. Jeroen was er wel en Lonneke hielp mee met coachen.  De eerste aanvallen begonnen goed, maar dvo schoot heel zuiver. In de verdediging waren we nog niet goed geconcentreerd, waardoor dvo vooral raak schoot uit de tweede kansen. Wij hadden een time-out genomen, omdat we 8-2 achterstonden. De aanvallen van ons gingen eind eerste helft ook moeilijker, in de rust stonden we 11-5 achter.

In de rust hebben we besproken dat we feller moesten zijn in de verdediging en dat we meer moesten bewegen voor onze tweede kansen. Het was nog niet gedaan en als we gewoon bleven scoren zouden we dichter bij kunnen komen. Jari kwam er in voor Tom. Onze aanvallen gingen ook beter, Lotte en Sylvia schoten er veel in.

We kwamen dichterbij, maar er bleven wel steeds 5/6 doelpunten tussen. Dvo merkte dat ook, want ze namen een time-out. Uiteindelijk hebben we vanaf de rust nog een aantal gescoord, en ging het ook makkelijker. Ons spel ging ook goed. Eindstand was 23-15.

Volgende wedstrijd, gaan we er weer voor!

Floortje