RODA C1 – BEP C2

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. We begonnen in de volgende opstelling. Aanval Lynn, Kai, Sofie en Sam. Verdediging Lieske, Julia, Sara en Sjors. Roda maakte al snel de 1-0, waarna Kai van afstand gelijk maakte. Waarna Roda weer 2 keer scoorde. Sara maakte een mooie doorloopbal en scoorde zo de 3-2. Hierna scoorde Roda weer. Nog voor de rust maakten wij de gelijkmaker door Lynn van afstand en Sam met een doorloopbal. Bij 4-4 rust.

ulia werd gewisseld voor Isabel. In de tweede helft bleef het spannend en liep het gelijk op. Eerst scoorde Roda, waarna Lynn met een balletje achter de korf weer gelijk maakte. Roda scoorde weer en Kai maakte met een kort balletje achter de korf weer gelijk 6-6. Het bleef spannend. Jammer genoeg scoorde Roda nog net een doelpunt voor het eindsignaal, waardoor we verloren met 7-6.

Volgende week beter.

Isabel Luyten