ZKC B1 – BEP B1

We begonnen dit seizoen met een wedstrijd bij ZKC. De vakken waren: Yara, Marlou, Sem en Jim die eerste aanval stonden. Het andere vak was Kyan, Dion, Mijntje en Marit die begonnen eerste verdediging. We kwamen met 1-0 achter door een korte kans van ZKC. Jim maakt een doorloopbal waardoor het 1-1 werd. ZKC kwam weer een punt voor door een afstandsschot 2-1. Vlak daarna maakte Marit door een tweede kans kort onder de korf de 2-2. Sem maakte achter de korf de 2-3. ZKC maakte nog 1 doelpunt waardoor het weer gelijk stond 3-3. Voor de rust maakte Kyan nog de 3-4. Rust.

Na rust kwam ZKC weer gelijk met 4-4. Timo kwam erin voor Jim. Toen maakte ZKC nog 2 doelpunten waardoor het 6-4 stond. Marit scoorde 2x, een doorloop bal en een korte kans onder de korf, waardoor we weer gelijk stonden 6-6. Marit ging door haar enkel, dus kwam Marit Ter Haak erin. Timo scoorde nog een doorloopbal 6-7. Sem scoorde nog een balletje onder de korf 6-8. En toen was het afgelopen. Marit en Timo bedankt voor het reserve staan en invallen!

Marit Wiggerink