Van de voorzitter

We staan voor een nieuw jaar, 2020! Nu het moment om jullie allemaal een geweldig jaar te wensen waar gezondheid het aller belangrijkste is. Soms lijkt het alsof er zo veel meer belangrijk is maar als we terug gaan naar de basis is een goede gezondheid waarbij alles begint. Maar uiteraard zijn er meer zaken die we wel belangrijk vinden om er een goed jaar van te maken, geluk, sportief succes, persoonlijk succes en gezelligheid zijn bepalend of iets wel of niet geslaagd is. Soms zijn onze verwachtingen te hoog en ben je teleurgesteld, soms verwacht je er niets van en blijkt het toch een enorm succes te zijn.

Dit ervaren wij privé maar ook in de club, dit maakt ook dat ieder jaar voor ons allemaal weer een uitdaging is en wij er vol verwachting aan beginnen. Het jaar is nog jong maar er is in de eerste week al heel veel gebeurd, jammer dat dat vreselijke dingen zijn. Mensen die overlijden door gruwelijke ongelukken of door het toedoen van andere mensen. Als je dit leest word je er niet vrolijk van en sta je stil bij al het leed wat deze eerste week al is aangedaan. Hoe gaan we hiermee om, we focussen ons op de zaken die dicht bij ons gebeuren en halen kracht uit alle mooie dingen die we mee maken met onze gezinnen, familie, vrienden. Veel van deze mensen zijn ook verbonden aan onze mooie club en dat maakt dat wij positief het nieuwe jaar in zijn gegaan en nu alweer mooie momenten hebben mogen beleven!

Laten we deze weg verder inslaan en er samen een SUPER 2020 van maken. Het feest gaat dit weekend weer beginnen alhoewel de C2 speelde zaterdag al om het echie en zij wonnen de wedstrijd, een goed begin. Een aantal oefenwedstrijden zijn gespeeld en vanaf maandag starten de trainingen weer volop en kunnen we het weekend weer aan de slag. De drank, de oliebollen, het luie zweet alles is er dan weer uit en dat gaan we merken aan de uitslagen. Zondagmiddag kunnen we napraten want dan zien we elkaar allemaal weer bij de nieuwjaarsreceptie. Daar staat een drankje en een hapje klaar. De hapjes zullen gemaakt worden door niemand minder dan jullie zelf. Bij binnenkomst kan een ieder zijn eigen creatie op de tafel kwijt en kunnen we samen genieten van een heerlijk buffet.

Lees de aankondiging in het clubblad. Er staat een prachtig affiche in het krantje gemaakt door niemand minder dan Bodyn. Bodyn weet altijd op een mooie manier de aankondiging van verschillende festiviteiten te doen. Het ziet er altijd prachtig uit net zoals het mooi programmaboekje bij de thuis wedstrijden van de selectie. Het valt niet op maar ook achter deze creatieve aankondigingen zit een persoon en die besteed daar veel tijd aan. Bodyn bedankt!!!

Wij ontvingen tijdens deze dagen nog een triest bericht. Het bestuur heeft kennis genomen van het overlijden van Hein Eggers. Voor de “oudere” onder ons een bekende bij onze club. Hein Eggers is lid geweest van onze club, voorzitter van de JC en voorzitter van de biljartcommissie. Wij wensen de familie heel veel sterkte.

Ik sluit af met de woorden:

  • Een gedachte
  • Een wens
  • Een plan
  • Mooi
  • Het nieuwe jaar
  • Kan beginnen.

Loesje