Sponsor van de Week

Korfbalvereniging BEP wil al zijn (veelal lokale) sponsors een steuntje in de rug geven in deze bijzondere tijd door hen te benoemen tot “Sponsor van de Week”. Hierbij de volgende vier. Aan onze leden en supporters dus het verzoek: “Wees Sociaal, Koop Lokaal” (bij al onze trouwe sponsors)!! Ditmaal zijn dat PCS Fietsspecialist, JorPhone.nl, Slot’s Groente, Fruit & Bloemen en Sportcafé De Beuk

PCS Fietsspecialist

PCS Fietsspecialist  is reeds vele jaren een begrip in Purmerend als het gaat om fietsen en onderdelen. Het hele team staat altijd klaar om U zo goed mogelijk te helpen en advies te geven bij de aankoop van een fiets of onderdelen. En sinds kort hebben wij dan ook een deel van ons assortiment in een webshop geplaatst. Zodat u van huis uit ons assortiment in fietsen en onderdelen kunt bekijken en kunt bestellen. Een groot deel van ons assortiment van 2e hands fietsen tot de nieuwste racefiets is in de webshop te zien en te bestellen. PCS heeft een filiaal in de Zuidersteeg en in de Overlanderstraat.

JorPhone.nl

Begin 2008 is de onderneming JorPhone gestart. JorPhone is gevestigd in een bedrijfspand aan de Volger 20-B in De Rijp. Het bedrijf wordt gerund door Tom Jansen en Joost van der Lee en reparateur Danny de Heer en Maarten Velzeboer completeren het team.

In de loop der jaren zijn er vele (verschillende) reparaties uitgevoerd, waardoor JorPhone 99% van de defecten op een professionele wijze kan oplossen. Tot op heden is de reparatie van smartphonestablets en Mac’s de core business van JorPhone. De volgende merken worden door JorPhone gerepareerd, Apple, Samsung, LG, Sony Huawei en meer. En richt zich op de regio Alkmaar, Amsterdam, Purmerend, Hoorn, Schagen, Den Helder, Zaandam, en kop van Noord-Holland. Het is JorPhone’s missie om defecten juist te analyseren en daarbij snel en kwalitatief reparaties uit te voeren.

Slot’s Groente, Fruit en Bloemen

Slot’s Groente, Fruit en Bloemen is gevestigd aan het Zuiderpad 15 in Zuidoostbeemster. Echt een mooi familiebedrijf in de Zuidoost waar men prachtige planten kan scoren voor in de tuin, verse producten kan kopen en van een vriendelijke bediening kan genieten. Een echte BEP-familie!

Sportcafé De Beuk

Er is door de huidige Coronacrisis weinig te sporten of te vieren. Wij worden daar net als onze collega horeca ondernemers ook door getroffen. Dus bij deze willen wij jullie even attenderen op de dingen die bij ons mogelijk zijn. Naast onze gewone activiteiten voor de sportclubs is er ook een mogelijkheid om uw vergadering , lunch en feestje bij ons te organiseren. Op locatie ook geen probleem, Niet nu natuurlijk maar wanneer dat straks weer mogelijk is.
En u kunt ons helpen die tijd door te komen door alvast uw waardebon aan te schaffen. Zodat uw straks uw kopje koffie , sportdrank of broodje met de waardebon kan betalen. Ga naar www.helpdehoreca.nl en bestel de waardebon.