DTS A1 -BEP A3

De wedstrijd begon met in de eerste vijf minuten al een doelpunt van de tegenstanders 1-0. Maar al snel haalden we dat in met een doelpunt van Marit 1-1 en een doorloopbal van Max 2-1. En een afstandsschot van Belana 2-2. De tegenstanders maakten daarna alweer snel een doelpunt 3-2. Dat zag Amber niet zitten en maakte een schot achter de korf 3-3 en Max deed mee met een doorloopbal 3-4. De tegenstanders waren erg fanatiek en gaven alles wat ze hadden en maakten nog twee doelpunten 4-4 en 5-4. Marit was het hier niet mee eens en gooide er nog een doelpunt bij 5-5. Rust

Na de rust werd Lucas gewisseld met Ramon. Ramon begon meteen goed en maakte twee doelpunten 5-6 en 5-7 en ook kwam er nog een doelpunt bij van Amber 5-8. Toch kwamen de tegenstanders weer terug met de doelpunten 6-8, 7-8 en 8-8. Ook ons team gaf niet snel op en Geraldo maakte er 8-9 van en Marit daarna met 8-10. In de laatste 5 minuten waren de tegenstanders er toch langsgekomen en maakte ze het laatste doelpunt 9-10 Goed gespeeld A3 . Belana van der Woude