Herinnering (of Aanmaning) om spelregelbewijs te halen!

De deadline komt steeds dichterbij (1 september 2018!). Waarom nog wachten? Inmiddels heeft 57% van de senioren het bewijs gehaald. Vanaf 1 september is het namelijk voor senioren verplicht om dit bewijs te hebben om deel te kunnen nemen aan de competitie. Ben je de inloggegevens kwijt? Heb je ze nooit ontvangen? Heb je vragen of faalangst? Laat het ons weten via src@kvbep.nl .

Heb je examenvrees? Of geen tijd? Of steeds vergeten? Dan is hier een geruststelling: Je kan niet zakken! Het duurt maar een kwartiertje! Doe het dan nu meteen! HAAL DAT SPELREGELBEWIJS! Jij ben toch niet de enige persoon, die het spelregelbewijs niet durft te halen?

Via : www.korfbalmasterz.nl

Ingangsdatum verplichting:

  • 1 september 2018 Senioren
  • 1 september 2019 Junioren
  • 1 september 2020 Aspiranten

Volg het goede voorbeeld van jouw in het clubblad genoemde (team)leden en zorg dat je het bewijs ook snel haalt!

Er kwam bij ons een vraag binnen of ouders van jeugdleden, of mensen die geen lid zijn van de KNKV, ook het spelregelbewijs kunnen halen. Dat is niet mogelijk, alleen leden die ook lid zijn van de KNKV kunnen het officiële spelregelbewijsexamen doen. Wat wel kan is via de site www.korfbalmasterz.nl het oefengedeelte doorlopen. Hier vindt je alle onderdelen van het spelregelbewijs inclusief allerlei oefentoetsen. Alleen het officiële examen ontbreekt. Net zo leuk en ook heel leerzaam!

Wij zijn blij als je het spelregelbewijs hebt gehaald. Het scheelt ons dan ook minder (vrijwilliger)tijd om hier achter aan te zitten!

De Scheidsrechterscommissie.