ABC voetbal en volleybal

De ‘ABC’ (Anti Buikjes Club) is opgericht op 27 augustus 1966 en is vanaf het eerste moment altijd aan BEP verbonden geweest, en dit moet ook zo blijven. Onze activiteiten richten zich op de doelgroep 50 plussers waarmee iedere zaterdagmorgen om 9 uur gestart wordt met een warming up waarna de groep zich splitst in een groepje Volleyballers en een grotere groep Voetballers.
Sinds oktober vorig jaar maken wij gebruik van het prachtige rugbyveld, gelegen naast het korfbalcomplex. Het is hierop heerlijk voetballen. Zo rond 10.00 uur is er een koffiestop, welke al jaren verzorgd wordt door een vast team van dames en een enkele heer. Na deze pauze begint dan de tweede helft, welke eindigt om zo rond 11.00 uur. Ook dan drinken we weer koffie en blijven dan nog even lekker nazitten .Zeker als er iemand jarig is geweest en trakteert.

De bedoeling van ‘ABC’ is dat we een leuke sportieve morgen hebben, in een ontspannen sfeer en waarbij ook veel gelachen wordt. Onze activiteiten gaan het hele jaar door. Duidelijk is dat je bij ‘ABC’ zelf kunt invullen wanneer je kunt of wanneer een zaterdag niet kan komen

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden voor zowel de voetballers al de volleyballers. Bij de volleyballers doen zowel dames als heren mee. Om de sfeer te proeven kan iedereen een aantal keren, zonder enige verplichting, meedoen. Onze contributie bedraagt op jaarbasis € 100,00 en dit is dan inclusief de koffie.

Vanaf de eerste dag is een archief bijgehouden van alle leden en foto’s van onze sportieve activiteiten. Verder zijn alle bijzondere belevenissen, zoals een lustrumviering fotografisch vastgelegd en gearchiveerd.

Contactpersonen voor ABC zijn:

  • Ben Kroonenberg       tel 0299 427944
  • Gerard Gruijthuijsen tel 0299 428135