Vriend worden

Elke vereniging kan natuurlijk steun gebruiken. Kv BEP is als korfbalvereniging een echte familievereniging en bij uitstek een vereniging waar iedereen zijn plekje vindt. KV BEP organiseert naast korfballen in competitieverband veel andere activiteiten voor al haar leden en trouwe aanhangers. Zoals onder andere Pinksterweekenden voor de jeugd, het Tiny Eggers Tien Toernooi, Schoolkorfbaltoernooien, Pub-quizen en diverse feestjes voor de jeugd en oudere leden.

Voor een bedrag van € 20,00 per jaar word je lid van de ‘Vrienden van kv BEP’. Hierdoor ben je meteen betrokken bij onze mooie korfbalvereniging. Het clubblad van BEP is, via de website www.kvbep.nl digitaal te downloaden, waardoor je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes binnen de vereniging. Als ‘vriend’ van kv BEP ben je natuurlijk van harte welkom op alle evenementen die BEP jaarlijks organiseert.

Je bent van harte welkom bij alle wedstrijden op ons complex. Daarnaast krijg je een passe-partout voor alle thuiswedstrijden in de zaalcompetitie (in sporthal De Beuk) en kan je getuige zijn van korfbal op niveau in een prachtige ambiance! Vul onderstaand formulier in en onderteken het. Stuur het digitaal naar penningmeester@kvbep.nl of per post naar:

korfvalvereniging B.E.P.
Flevostraat 50
1442 PZ PURMEREND

Naast vriend kun je ook LID worden van kv BEP.