Klaverjascommissie

Bij kv BEP hebben wij een bloeiende klaverjasvereniging. In de periode september t/m april wordt, om de veertien dagen, een gezellige klaverjasavond gehouden. Vanaf zeven uur is ons clubhuis open, en uiteraard ook de bar om koffie of thee voor u te schenken. Om half acht wordt gestart met de eerste van drie speelronden. In de pauze tussen de ronden wordt een heerlijk hapje geserveerd. Aan het eind van de avond wordt aan de eerste tien klaverjassers, die de hoogste score hebben, altijd een mooie prijs uitgereikt. Ook een marsenprijs en een poedelprijs wordt met veel humor overhandigd.

De kosten per avond bedragen € 2,50. Aan het eind van het seizoen wordt op de laatste speeldag iedereen verrast met een mooie prijs, veelal een cadeaubon en nog iets lekkers daarbij. De organisatie is in handen van Oets Grondstra, bijgestaan door diverse dames.

Tweemaal per seizoen wordt een vrije klaverjasvond gehouden. Hier komen dan veel BEP-leden en niet Bep-leden op af, die niet iedere keer aanwezig kunnen zijn. Deze avonden zijn mede door de gezellige sfeer de moeite waard om te bezoeken. Ook als u niet iedere speeldag aanwezig kunt zijn, kunt u gewoon komen. Wij zijn altijd blij met nieuwe leden.