Lid worden

Op zoek naar een nieuwe, of een andere, sport? Wil je graag korfballen? Eens proberen of korfbal bij je past? Dat kan!! Kv BEP is als korfbalvereniging een echte familievereniging en bij uitstek een vereniging waar iedereen zijn plek vindt. Kom gerust eens kijken tijdens het zaalseizoen (okt – mrt) in sporthal de ‘Beuk’ of tijdens het veldseizoen (sep – okt en mrt – juni) op ons eigen complex aan de Flevostraat 50 in Purmerend. Maar natuurlijk kun je ook gratis proeftrainingen volgen.

Verder organiseert kv BEP naast korfballen in competitieverband veel andere activiteiten voor al haar leden en trouwe aanhangers. Zoals onder andere het Pinksterweekenden voor de jeugd, het Tiny Eggers Tien Toernooi, Schoolkorfbaltoernooi, Pub-quizen en diverse feestjes voor de jeugd en oudere leden.

Heb je interesse om te komen korfballen bij BEP? Ben je tussen de 4 en 18 jaar? En wil je vrijblijvend 4x meedoen om te kijken of je korfbal echt leuk vindt? Stuur dan een mailtje naar de jeugdcommissie via jc.kvbep@gmail.com

De jeugdcommissie neemt dan contact met je op om te bespreken op welk tijdstip en met welk team je het best eens mee kunt komen doen.

Ben je 18 jaar of ouder, en wil je lid worden? Download dan onderstaand formulier, vul dit in en stuur het naar secretaris@kvbep.nl of naar ons adres Flevostraat 50, 1442 PZ Purmerend. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naast lid kun je ook VRIEND worden van kv BEP.

Pictogram

Inschrijfformulier BEP 59.62 KB 238 downloads

...