Zaaldiensten

Dit seizoen spelen we voor het eerst in de nieuwe ‘BEUK’. Het zal even wennen zijn: voor de spelers, voor de diverse commissies en ook voor ons. Maar we gaan er met z’n allen weer een geweldig seizoen van gaan maken. Met veel overwinningen, weinig problemen, maar vooral met veel spelplezier.

Natuurlijk gelden ook in de ‘Beuk’ weer wat regels. En als iedereen zich daar aan houdt verwachten wij weinig problemen.

Enkele regels zijn:

  • Een overzicht van de zaaldiensten is te vinden in het clubblad.
  • Er mag beslist niet met gewone schoenen op de vloer in de zaal worden gelopen. Dus zaalschoenen/gympen aan of op sokken. Dit geldt ook voor coaches/trainers e.d. Dus daar niet moeilijk over doen, het mag gewoon niet.
  • In de zaal mogen alleen spelers, reserves, coaches, verzorgers, scheidsrechters/beoordelaars en zaaldiensten aanwezig zijn. Belangstellenden, ouders, supporters gaan (al dan niet gezellig) op de tribune zitten. Op de reservebank alleen reserves.
  • Bij de wedstrijden van BEP 1 wordt entree geheven, Prijs: volwassenen: € 3.50, 65+: € 2.00 en kinderen tot 16 jaar gratis. Leden van BEP hebben gratis toegang, dit geldt ook voor scheidsrechters en beoordelaars op vertoon van hun pas. Passe-partouts zijn te koop voor € 20,00, voor 65+: € 10,00.
  • Alle teams hebben een overzicht gekregen van hun zaaldiensten. Verdeel dit onderling en blijf nooit zomaar weg.
  • De sporthal is geen speelplaats. Ouders, let daar alstublieft op.

De Zaalcommissie is verantwoordelijk bij wedstrijden van Senioren en A-jeugd, bij Jeugdwedstrijden is dat de Jeugdcommissie. En verder is ieder lid van onze club mede verantwoordelijk voor een goede gang van zaken.

Wij wensen iedereen een leuk, goed, probleemloos seizoen toe.

De zaalcommissie,

Zaaldienst

Scroll to top