Sponsoring

Met ruim 400 leden behoort Korfbalvereniging BEP tot één van de grotere korfbalverenigingen van Nederland en beschikt het over een moderne accommodatie met o.a. 2 kunstgrasvelden, 6 kleedkamers, 2 bespreekkamers en een fysiotherapieruimte. Zowel op de zaterdag als op de zondag worden er wedstrijden gespeeld tegen andere clubs uit het hele land. Het 1e seniorenteam speelt op dit moment op het veld in de Overgangsklasse en in de zaal Eerste klasse. Enkele jeugdteams spelen zelfs op Hoofdklasse-niveau.

Naast de reguliere veld- en zaalcompetitie organiseert korfbalvereniging BEP jaarlijks het BEP-toernooi als voorbereiding op het nieuwe veldseizoen. Dit toernooi kent altijd een sterke bezetting met jeugd- & seniorenteams van clubs uit de hele regio. Voor de basisscholen in Purmerend wordt er daarnaast in sporthal de ‘Beuk’ jaarlijks het Schoolkorfbal-toernooi georganiseerd. Daarin staat spelplezier en promotie van het korfbal onder de jeugd, maar ook die van korfbalvereniging BEP, centraal. Daarnaast worden het gehele jaar door, voor jeugd en senioren, evenementen georganiseerd. Kortom, mogelijkheden genoeg om uw naam als sponsor te verbinden aan korfbalvereniging BEP en uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Onze huidige sponsors zijn:

Hoofdsponsoren
Pakketsponsoren
Shirtsponsoren
Reclamebord sponsoren
Clubblad sponsoren
Netcasting sponsoren

Mocht u verdere vragen hebben over sponsoring of een gesprek willen aangaan met de Sponsorcommissie, dan kunt u contact opnemen per mail of met één van onderstaande contactpersonen. Uiteraard staan wij open voor uw wensen en op- of aanmerkingen.

De Sponsorcommissie

U kunt ons bereiken via : sponsorzaken@kvbep.nl

  • Robert Jan Zijp                (06-53369909)
  • Ger Hoogenhoud
  • Jennie Zijp
  • Laurens Hellingwerf
  • Karen Radema
  • Cor Stam