Rabobank Clubkas Campagne van start!

Korfbalvereniging BEP doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Waterland en Omstreken stelt voor deze campagne een bedrag van € 65.000 beschikbaar, voor clubs uit de omgeving om een wens te kunnen realiseren.

BEP heeft bij de Rabobank ook een wens ingezonden om een mooi sponsorbedrag te sparen, namelijk een koelcel voor de kantine (duurzamer en goedkoper dan de huidige koelkasten). Maar onze wens wordt niet zomaar vervuld, daar moeten wij, en vooral u, wel iets voor doen.

Lid van Rabobank Waterland en Omstreken:

Als je lid bent van Rabobank Waterland en Omstreken heb je 5 (stem)kaarten ontvangen (of ontvang je deze binnenkort). Daarmee kan je stemmen op een club. Maximaal 2 mogen worden gebruikt voor jouw favoriete club, en de resterende 3 te verdelen onder collega-verenigingen.

Wij hopen dat je (uiteraard alleen degenen welke lid zijn van de Rabobank) dan tussen 28 augustus en 17 september (liefst met 2 (stem)kaarten J) op kv BEP wilt stemmen, via www.clubkascampagne.nl .

Laat óók jouw omgeving weten dat wij meedoen en stimuleer familie, vrienden en kennissen om zoveel mogelijk te stemmen op korfbalvereniging BEP.

Elke stem is geld waard! Stem op kv BEP via www.clubkascampagne.nl !

Het bestuur