Sponsoren van de Week

De komende week weer een tweetal trouwe sponsoren voor het voetlicht: Intratuin Beemster en Eterij Effe Anders.

Intratuin Beemster:  Intratuin Beemster, Purmerenderweg 75 in Zuidoostbeemster, is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie , tips en trends voor je huis , tuin, terras en dier passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen ? Dat kan in ons gezellige Tuincafe. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Beemster.

Restaurant Effe Anders: Zoals de naam al doet vermoeden doen “Eterij Effe Anders” hier alles net even anders. Geniet in een bijzondere sfeer van originele gerechten en een goed glas wijn. Gelegen aan de Koemarkt vind je Eterij Effe Anders. In het smaakvol ingerichte restaurant voel je je meteen thuis. Bij de bijzondere ambiance hoort vanzelfsprekend een goede keuken. De koks bereiden dan ook heerlijke gerechten, van heel uitgebreid tot lekker simpel. Het vriendelijke personeel voorziet je verder graag van advies. Over gerechten die lekker samen gaan en het grote assortiment wijnen.