GROEN GEEL E2 – BEP E1

Om half 10 verzamelde we in de kantine van Groen Geel. Na een potje tafelvoetbal tussen de teamleden kon er ingegooid worden. Om 10:00 begon de wedstrijd. Laurens kon er vandaag niet bij zijn, omdat hij een Atletiek wedstrijd had. Dyllan den Hartog uit de D2 viel voor hem in. 1e kwart: Anouk, Caitlyn, Dyllan en Quinty staan in het veld. Al vrij snel wordt er door GG gescoord, maar door de goede verdediging van Quinty afgekeurd. Dyllan scoort vervolgens 0-1 en vrij snel scoort Anouk en staat hij bij de rust 0-2 voor BEP.

2e kwart: Anouk, Caitlyn, Dyllan en Teun staan in het veld. Er wordt door BEP goed verdedigd. Maar desondanks wordt er gescoord door GG en staat het bij de rust 3-2 3e kwart: Caitlyn, Dyllan, Quinty en Teun staan in het veld. Er is veel interactie tussen de teamleden van de E1. Er wordt veel en goed samengewerkt en de doorloopballen worden ook vaak geprobeerd. Dyllan scoort nog en staat het bij de rust 6-3. 4e kwart: Anouk, Caitlyn, Quinty en Teun staan in het veld. BEP is écht goed bezig en zijn zichtbaar een team dat met veel pit speelt en goed samenwerken. Quinty weet te scoren en aan het eind van de wedstrijd staat het 9-4. Strafworpen 2-2.