Sponsor van de Week

Korfbalvereniging BEP wil al zijn (veelal lokale) sponsors een steuntje in de rug geven in deze bijzondere tijd door hen te benoemen tot “Sponsor van de Week”. Hierbij de volgende vier. Aan onze leden en supporters dus het verzoek: “Wees Sociaal, Koop Lokaal” (bij al onze trouwe sponsors)!!

Ditmaal zijn dat Verf en Wonen (met een mooie aanbieding voor BEP-leden: zie hieronder), Fitness de Kloek, Autoschade Herstel Heijne Purmerend, en Administratie- en Belastingadvieskantoor Rouwendaal/Verkeersschool Derebel.

Verf en Wonen Martin van Eijk

Meer dan alleen verf & behang. Verf & Wonen is uw specialist op het gebied van verf, behang, gordijnen, vloeren en raamdecoratie. Op onze website treft u de belangrijkste producten die wij aanbieden en waar wij u over kunnen adviseren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welke producten u nodig heeft om de klus te laten slagen.

Verf & Wonen is dé specialist in verf en behang. Bij ons werken vakmensen die u uitstekend kunnen adviseren over de juiste producten om van uw woning uw thuis te maken. Wij helpen u graag een goede keuze te maken met betrekking tot het gebruik van kleur, ondergrond behandeling en de combinaties van verf en behang. Met onze persoonlijke advies, scherpe prijzen en uitgebreide assortiment verf- en verfmaterialen van vrijwel alle kwaliteitsmerken zijn wij dé verf en behang specialist in de regio Purmerend.

Aanbieding voor BEP-leden: 15% korting op alle raamdecoratie, en gratis gemonteerd.

Welkom bij Fitness de Kloek

Fitness de Kloek is de verbinding van Middenbeemster. Een sportieve ontmoetingsplek waar plezier in bewegen centraal staat. Ook als individuele sporter voelt u zich zeker thuis. In onze prachtige sportschool genieten onze leden van diverse sportmogelijkheden en faciliteiten.
In onze laagdrempelige en vriendelijke ambiance kunt u trainen onder professionele begeleiding. Wij staan voor persoonlijkheid en maatwerk. Met de juiste visie gericht op uw doelstelling gaan we samen op weg om uw doelen te realiseren. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en staan altijd voor u klaar.

Autoschade Herstel Heijne Purmerend

Welkom bij Heijne Autoschade in Purmerend. Autoschade Purmerend? Bij Autoschade Herstel Heijne bent u altijd aan het juiste adres. Van bumperkras tot portierdeuk, van steenslag tot een sterretje in uw ruit: bij Heijne doen we er alles aan zo u zo snel en voordelig mogelijk weer de weg op te helpen. Dit doen wij volgens een professionele, maar toch zeer persoonlijke procedure. Komt u bij ons langs in Purmerend, dan bent u altijd verzekerd van vriendelijke en vakkundige service.

Administratie- en Belastingkantoor Rouendaal & Verkeersschool Derebel

Ons Administratie en Belasting Advieskantoor bestaat ruim 40 jaar en heeft in de regio vele bedrijven en particulieren als cliënt waarvoor wij de administratie verzorgen of begeleiden, belastingadviezen geven en belastingaangiften verrichten uitbrengen. Wij hebben ervoor gekozen om kleinschalig te blijven opereren. Hierdoor kunnen wij altijd voldoende aandacht aan de cliënten besteden. Onze cliënten zijn voornamelijk ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en particulieren. De ondernemingen bevinden zich in diverse bedrijfstakken, waardoor wij over een brede ervaring beschikken.

Derebel is de verkeersschool bij uitstek voor persoonlijke begeleiding en rijles op maat. Uw instructeur René van der Woude begeleidt en coacht U naar het rijbewijs. Niet voor iedereen hetzelfde programma maar dat René het lesprogramma afstemt op wat de leerling nodig heeft. René past het lesschema aan de behoefte maar juist ook aan het talent van de betreffende leerling. Verkeersschool Derebel wil graag dat wanneer de leerlingen het rijbewijs behaalt heeft, dat de leerling veilig en vol vertrouwen de weg op kan en durft.