Online BEP Quiz: 22 mei 2020

DE ONLINE BEP QUIZ – VRIJDAG 22 MEI 2020 – start 20.00 uur
Beste Beppers, wij, de quizmasters, waren druk met het bedenken van een nieuwe quiz. De eigen camera was dan eindelijk aangeschaft, de ideeën begonnen langzaam te komen en
toen nam het Corona virus de regie van ons over! Maar, NIET GETREURD!! Wij hebben nog aardig wat archiefmateriaal van de vorige twee quizzen.
Hiermee gaan wij een online BEP Quiz geven, aangevuld met wat nieuwe rondes die goed online te doen zijn.

.

Dus, heb je zin in een online BEP quiz, schrijf je in! Dit kan alleen, met z’n tweeën of met het hele gezin, maar houd je wel aan de RIVM voorschriften! Maak er een gezellige avond van en doe met ons mee.

.
Inschrijven kan bij:  corinahooijberg@yahoo.com

.

Je geeft dan meteen op:
– Je Teamnaam (ja, meteen!)
– Het emailadres waarmee je meespeelt
– Je mobiele nummer, deze wordt gebruikt om je toe te voegen aan de groepsapp “Online BEP Quiz”, deze app wordt tijdens de quiz gebruikt.

.

Benodigdheden om mee te doen:
– ZOOM verbinding en een Gmail- account (bijzonderheden hierover volgen na de inschrijving);
– 2 apparaten (bijvoorbeeld laptop en telefoon of ipad en telefoon) om de quiz te spelen. 1 om de quiz op te bekijken en 1 om de antwoorden in te sturen;

.

De online verbinding en de nakijkfunctie wordt/is mogelijk gemaakt door Yara van Ewijk. Na het inschrijven krijg je een instructie hoe je je kunt aanmelden (via ZOOM).
Verdere bijzonderheden volgen.

.

Er is voor deze quiz één prijs beschikbaar, deze wordt in overleg met de winnaar(s) besteed bij één van onze sponsoren. We hopen dat jullie meedoen! Tot de 22-ste.

.

Yara, Inge en Corina