Sponsor van de Week

Imago Printing : De kunst van het zichtbaar maken!

IMAGO is gespecialiseerd in het realiseren van al uw reclame uitingen. Als print- en signbedrijf bieden we u met onze moderne digitale productie veel verschillende mogelijkheden. Sinds onze oprichting in 1989 werken we voor verschillende reclamebureaus, ontwerpers, fotografen en grafische collega’s. Maar ook voor multinationals en bedrijven uit het MKB.

Grootformaat: U wilt natuurlijk dat uw werk of product zo veel mogelijk aandacht krijgt. En hoe kan dit nu beter dan door het groot aan te pakken. Met prachtige displays, muurvisuals, affiches of fotopanelen kunt u uw boodschap nog beter communiceren. Met onze industriële printers kunnen we rechtstreeks diverse materialen tot wel 4 cm dik bedrukken. Kunststof, foam maar ook hout of plexiglas worden in zes kleuren + wit bedrukt. Bel ons voor een afspraak en laat u verrassen door alle mooie toepassingen

Digitaal drukken: Wij zijn ervaren offsetdrukkers met een kritische blik. Tegenwoordig bedrukken we met onze digitale persen uiteenlopende materialen in vijf kleuren. Natuurlijk met een hoge offset “look en feel”. Digitaal drukken is al mogelijk vanaf oplage één en dus zeer interessant voor kleine oplages van bijvoorbeeld boeken of brochures.

Colourfull printing: Onze nieuwe manier van drukken noemen we colourfull printing. In plaats van vier basiskleuren zoals bij full colour, gebruiken wij er zes! PMS kleuren kloppen met de waaier en beelden knallen van uw brochure of display. Wilt u dat wij uw werk ook colourfull drukken? Maak snel een afspraak en wij laten u graag onze mogelijkheden zien.

IMAGO Print Sign & Display
Programmeurstraat 10
1033 MT Amsterdam

+31 (0)20 630 42 00
print@imagoprinting.nl
www.imagoprinting.nl

Jehee Bouw

Welkom! Welkom op de site van Jehee Bouw. Jehee Bouw is opgericht op 27 februari 2017 door Mark Jehee. Door passie gedreven is elke klus voor ons een mooie uitdaging die wij met beide handen aanpakken. Wij staan voor een eerlijk en betrouwbaar product. Denken graag mee aan u wensen en nemen de zorgen uit handen!!

Renovatie: Renovatie is herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand product, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.

Verbouw: Verbouw is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw. Dit kan een uitbreiding zijn, maar ook een gewijzigde indeling.

Maatwerk: Maatwerk komt vaak voor bij kasten, inloopkasten, kozijnen,(buiten) meubels en trappen.

Bouwgroep Buitenhuis

Bouwgroep Buitenhuis b.v. is een kleinschalige onderneming met grote mogelijkheden. Wij zijn zeer klantgericht en bieden kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij voeren graag opdrachten uit voor woningcorporaties, ontwikkelaars, stadsdelen, schoolbesturen en gemeenten maar ook voor bedrijven en particulieren.

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door gedegen ketensamenwerking met betrokken en betrouwbare partners. We bouwen via de Lean-methodiek waarbij we onze klanten zo effectief mogelijk van dienst kunnen zijn. We stellen samen met de opdrachtgever meetbare doelstellingen op die we regelmatig tussentijds evalueren. Door korte lijnen binnen de organisatie werken wij flexibel zodat wijzigingen of eventuele klachten snel worden doorgevoerd en afgehandeld.

U kunt van ons uitstekend werk, een adequate handelswijze en een concurrerende prijs verwachten. Door de duidelijke structuur van het bedrijf is de communicatie tussen alle partners direct en efficiënt. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren bij het verwezenlijken van al uw wensen en doelstellingen. De klant staat bij ons centraal en als opdrachtgever heeft u altijd een vast contactpersoon. Naast alle zaken omtrent, verbouw en onderhoud, dragen wij ook zorg voor naleving van de regels, een bouwvergunning en subsidieaanvraag. Kortom: al uw zaken zijn bij ons in goede en betrouwbare handen.

Gebr Van ’t Hek

Gebr. van ’t Hek is een allround funderingsbedrijf met een voorliefde voor een aantal specialismen, zoals werken op het water, langs het spoor en in de binnenstad en natuurlijk het realiseren van complete bouwkuipen. Daarnaast zijn wij, als onderdeel van de Van ’t Hek Groep, koploper in trillingsvrije en geluidsarme technieken.

Wij onderscheiden ons al jaren door lastige funderingsprojecten niet uit de weg te gaan, maar beet te pakken en succesvol uit te voeren. Dit laten wij dagelijks door heel Nederland in de praktijk zien. Als het funderingswerk complexer wordt, door de toe te passen techniek of de lastige locatie, kunnen wij ons onderscheiden en toegevoegde waarde realiseren.

Door de brede kennis van onze mensen en een complete materieelvloot zijn wij als enige funderingsbedrijf in Nederland in staat om zoveel verschillende funderingstechnieken op grote schaal uit te voeren. Dit maakt ons een sterke en betrouwbare partner die als onderaannemer het gehele traject van ontwerp tot uitvoering op zich kan nemen.

GEBR. VAN ’T HEK IS EEN FAMILIEBEDRIJF WAAR SINDS 2012 DE DERDE GENERATIE VAN ’T HEK DE DIRECTIE VOERT.

De familie wordt daarin ondersteund door een breed georiënteerd management team. De grote betrokkenheid en inzet van onze medewerkers is onze grote kracht. Zowel onze eigen mensen als onze opdrachtgevers moeten zich bij ons ‘thuis’ voelen.

  • Bezoek ons op het hoofdkantoor aan de NEKKERWEG 63, 1461 LD ZUIDOOSTBEEMSTER.
  • POSTBUS 88
    1462 ZH MIDDENBEEMSTER
  • U kunt altijd direct contact opnemen: 0299 – 313020