kv BEP en Corona-regels

Beste Beppers, gisteravond 13 oktober heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben gevolgen voor de sport en dus ook voor het korfbal.

Wij zullen jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen wat dat voor invloed heeft op onze activiteiten. Wij wachten het nieuwe sportprotocol van de NOC*NSF en de geactualiseerde KNKV-lijst met veel gestelde vragen en antwoorden van het KNKV af. Deze verschijnen vandaag of morgen en dan komen wij met specifieke informatie.

Voor nu vinden jullie de maatregelen op de site van de Rijksoverheid.

Intussen voeren wij vanaf woensdag de volgende maatregelen door:

  • Kleedkamers en toiletten gesloten
  • De senioren-trainingen en -wedstrijden komen te vervallen
  • De jeugd tot 18 jaar kan blijven trainen, ondanks dat de competitie niet doorgaat.

Bestuur kv BEP