Voorwoord van de Jeugdcommissie

Ik zal het voorwoord beginnen met een korte introductie over mijzelf voor de mensen die mij nog niet kennen. Ik ben Tessa Waterhout. Sinds kort een nieuw gezicht in de JC van BEP. Jullie kennen mij misschien als speelster uit BEP 1 of van de gezellige feestjes die worden georganiseerd met de feestcommissie.

Buiten het korfbalveld ben ik veel te vinden in het ziekenhuis. Ik werk daar namelijk als specialistisch kinderverpleegkundige. Elke dienst word je in het ziekenhuis weer geconfronteerd met de gekke tijd waarin we nu leven. Met zijn allen moeten we ons inzetten om de maatregelen vol te houden om hopelijk snel weer met zijn allen de wedstrijden in onze geliefde Beuk te mogen spelen en kijken.

De Beuk, de zaal, de beste plek om te korfballen. Geen weersomstandigheden die het spelletje kunnen beïnvloeden. De schotklok die bij bepaalde teams weer om de hoek komt kijken waardoor het spelletje lekker snel gaat en er vaak veel doelpunten worden gemaakt. Vooral met dit herfstige weer kijken we weer met zijn allen uit om in de zaal te gaan korfballen. Helaas biedt de huidige situatie nog onzekerheden met betrekking tot de start van het seizoen in de zaal.

Er zijn wat aanpassingen gemaakt wat betreft de start van de trainingen in de zaal waardoor er wat langer op het veld doorgetraind zal worden. Zie hiervoor het stukje ‘trainingen jeugd’ We houden hoop dat we het winderige veld snel achter ons kunnen laten en lekker kunnen starten in de zaal. Laten we allemaal ons best doen om dit voor elkaar te krijgen. Fijne week allemaal en stay safe!

Groetjes Tessa