KNKV: Competitie & Corona

5/6 december eerst mogelijke startmoment, beperkingen seniorentrainingen. Gepubliceerd door KNKV op 6 november 2020.

Normaliter had Team Competitie vandaag het definitieve programma voor de zaalcompetitie gepubliceerd, maar helaas bevinden we ons in een andere situatie. Sinds de persconferentie van dinsdag 3 november weten we dat tot en met 18 november in Nederland de maatregelen verscherpt zijn.

Het KNKV volgt altijd de lijn van de overheid. Voor nu is het ook zeker dat de wedstrijden in de weekenden van 21/22 en 28/29 november niet gespeeld kunnen gaan worden. Hetzelfde is van toepassing voor de midweekwedstrijden tot en met 27 november.

Het eerst mogelijke startmoment op de onlangs gepubliceerde routekaart is nu het weekend van 5/6 december. Zodra er meer helderheid is over de periode na 29 november, komt Team Competitie hierop terug. De secretarissen, accommodatie- inhuurders en contactpersonen Competitie van de verenigingen hebben hierover reeds bericht ontvangen.

KNKV.