Voorwoord van de voorzitter

Wat zijn we verwend dit weekend door de weergoden. Echt winterweer daar werden we op getrakteerd. Volle bak zon, de wereld mooi bedekt met een sneeuwlaag en natuurlijk geweldig ijs. We kunnen dit jaar niet naar de wintersportgebieden maar voor dit weekend waande een ieder zich even in winter wonderland. Ook veel Beppers waren op het ijs te vinden, bij de familie Wiggerink was een professionele schaatsbaan beschikbaar.

Hier kon de jeugd elkaar ontmoeten want het weer heeft er helaas ook voor gezorgd dat de bootcamp die voor onze jeugd gepland stond niet door kon gaan. Het schaatsen was een mooi en gezellig alternatief. Zo blijven we elkaar tocht een beetje zien en alles uiteraard op veilige afstand. Vorige week werden de activiteiten die door onze actieve jeugdcommissie waren georganiseerd afgelast vanwege de regen en kou en deze week vanwege de sneeuw en de kou. Jammer want we waren net zo lekker op gang er kon weer getraind worden en de eerste activiteit (onderling wedstijden) hadden we net achter de rug. Weer bezig zijn met onze sport, de jeugd stond te trappelen om te starten en hebben genoten. Niet getreurd want er komen nieuwe activiteiten aan en als het weer het toelaat dan kunnen jullie weer het veld betreden.

Complimenten aan de JC, zij zorgen dat onze jeugd op een leuke wijze weer gaat sporten en dat is heel belangrijk. Er gebeurd wel iets op ons veld, alhoewel dat lag deze week ook even stil. Het terras krijgt een nieuwe look. Het wordt prachtig en we hopen dat we in het voorjaar hier samen weer van kunnen genieten.

Het bestuur is nu alles stil ligt nog wel druk bezig. Het is allemaal onzeker hoe het seizoen verder gaat verlopen maar we blijven wel vooruit kijken. Plannen genoeg en nu hebben we tijd om deze plannen verder uit te werken. We houden jullie op de hoogte en als het nodig is om onze plannen met jullie te delen dan zoeken we elkaar zeker op.

Fysiek gaat nog wel lang duren misschien wel te lang maar we vinden zeker in deze tijd een manier om met elkaar van gedachten te wisselen. Kortom we zitten niet stil en BEP blijft zicht ontwikkelen en doorkijken naar de toekomst dat moeten we blijven doen.

We hebben natuurlijk ook gesproken over de huidige tijd, wat kunnen we bieden aan onze leden in deze tijd. We zijn het er over eens dat we onze leden door de huidige omstandigheden niet kunnen bieden wat jullie gewend zijn. Geen wedstrijden en geen trainingen dit juist deze onderdelen zijn de basis van het lidmaatschap en dit is het grootste aandeel van de contributie. Nu onze leden geen gebruik kunnen maken van deze activiteiten hebben wij besloten dat er de komende periode geen contributie geëind gaat worden.

We kunnen er allemaal niets aan doen maar moeten wel samen kijken naar een passende oplossing. Mochten jullie nog vragen hebben over deze aanpassing neem dan even contact op met het bestuur.

Drie weken geleden is het alweer dat het vorige krantje uitkwam en nu 3 weken later is er niet heel veel veranderd, de avondklok is er bij gekomen. Laten we samen hopen dat het nu de goede kant opgaat. Ik heb respect voor hoe we het samen oppakken en hier mee omgaan. Het valt niet mee maar ik vind dat we het goed doen en nu nog even volhouden BEPPERS! Wij gaan dit winnen, wij gaan weer korfballen, wij gaan weer genieten op ons veld en in de zaal, wij kijken ernaar uit en weten dat die tijd eraan komt!

  • Nog even volhouden
  • Dat Uithoudingsvermogen
  • Komt vanzelf

Loesje.