Aangepaste mededeling Wandel-/Speurtocht!

Aangepaste mededeling Wandel-/Speurtocht! Doe jij ook mee met de ‘Wandel Speurtocht’ in het Paasweekend? Deze wandelspeurtocht is voor alle leeftijden. Zoek de juiste route door Purmerend door onderweg de raadsels op te lossen. Dus: kan jij de juiste route ontdekken?

Je kunt ook de route in dit Paasweekend op elke moment lopen! Vrijdag 2 april (vanaf 11.00 uur), zaterdag 3 april, maar ook eventueel op Eerste of Tweede Paasdag. Het gaat ons er uiteindelijk om dat je als Beppers, of Bep aanhanger, supporters, met je gezin, met je team genoten, je vrienden of vriendinnen of met ouders waarmee je langs de kant contact zoekt en gezellig bij kletst tijdens een leuke wandeling met diverse opdrachten.

Je kan de route krijgen op vrijdag 2 april (vanaf 11.00 uur) en op zaterdagmorgen 3 april bij het clubgebouw. Als je op een ander moment wilt starten is de route per mail op te vragen bij Thaila of Irma. En je mag dan ook ergens anders binnen de route starten (als dit jou beter uitkomt).

Geef je voor de Wandel-/Speurtocht op bij (als koppel, als familie, als vrienden, als team, als …?)

  • Lange route (+/- 7 km) bij Irma 06 43184776;
  • Korte route (+/- 5 km) bij Thalia 06 52202709;

De Feco