Wandel Speurtocht BEP trekt bijna 100 deelnemers!

Afgelopen Goede Vrijdag, zaterdag en beide Paasdagen konden leden en vrienden van BEP twee wandelroutes lopen, de BEP Wandel/Speurtocht. Er was door de Feco een route van 5 km en een van 8 km uitgestippeld, die je met behulp van foto’s van A naar B brachten.

Onderweg werden er nog wat uitdagingen gedeeld en opdrachten op papier uitgevoerd die de koppels en groepen moesten uitvoeren. Het weer was niet zo warm als het weekend ervoor maar de zon scheen en het was de eerste 3 dagen droog. Tweede Paasdag was het onstuimig, koude wind, zon, hagel en sneeuw wisselde elkaar af.

Er hebben echter bijna 100 deelnemers mee gedaan aan deze Wandel Speurtocht! Echt leuk dat iedereen zo op deze manier elkaar weer heeft gevonden! Super, dat jullie als korfbalvrienden met elkaar op stap gingen om bij te kletsen, opdrachten uit te voeren en lol te hebben!

Verrassend waren ook de leuke creaties bij de uitdagingen! Leuk ook dat het zo gewaardeerd werd!

Voor ons als FeCo is dat een stimulans, nu de dagen weer langer worden en het weer het toelaat, ook weer de buiten-actviteiten op te pakken. Hopelijk kunnen we de corona er snel onder krijgen met de vaccinaties en het volhouden van de regels. Dan kunnen wij, in ieder geval na de zomer, weer op een ‘normale manier’ op het BEP complex wedstrijden spelen en ‘gewoon’ samen kunnen zijn.

Namens de FeCo: bedankt.