Nieuws van/voor de jeugd

Helaas nog altijd geen voorwoord over jeugdcompetitie, wedstrijden en naderende kampioenschappen. Wel was er de afgelopen weken weer van alles georganiseerd voor de BEP jeugd op het veld! 2 weken terug werden er korfbalclinics gegeven. Tim trainde de A-jeugd, de B en C kregen hun clinic van Pieter en Randell van der Steen (speler van Blauw-Wit 1) en Jeroen, Jari en Mitchel verzorgden de clinic voor de D en E. Er was een grote opkomst en iedereen was enthousiast na afloop!

Ook gisteren was het weer een drukte van belang op het veld. De A, B en C kregen een pittige bootcamp van Kai, Aris en Jeffrey. Voor de D, E en kangoeroes was er een instuif/vriendjestraining georganiseerd onder leiding van Thalia en Patrick. Er waren 28 kinderen op het veld bezig met spelletjes en korfbal. Het zag er erg leuk uit, met heel veel lachende gezichten.

Mede op deze manier hopen we toch ook dat er nieuwe jeugdleden bijkomen, want de spoeling van leden bij de E en F wordt erg dun. Heb je iemand in je omgeving die wel eens mee zou willen doen of lid wil worden, neem even contact op met je trainer of met de JC.

Morgenavond is er een online trainersavond voor alle jeugdtrainers. Veel trainers hebben zich al aangemeld met hun mailadres. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, geef het alsjeblieft nog even per mail door aan Mascha Reus. Thalia en Tim zullen deze avond voorgesteld worden als trainerscoördinatoren en zullen zelf ook een presentatie verzorgen voor de trainers. Hun taak is onder andere het ondersteunen van de jeugdtrainers en het uitrollen van het jeugd visieplan van de vereniging.

Tot slot nog het verzoek om, als je nu al weet dat je volgend jaar niet meer gaat korfballen bij BEP, dit alsjeblieft te melden bij de JC i.v.m. de teamindeling van volgend seizoen. Uiteraard hopen we, dat ondanks dit raar verlopen korfbalseizoen, iedereen gewoon lekker blijft korfballen!

Groetjes, namens de JC, Karlijn