Van ’t Hek Groep bv organiseert Open Banendag

Mogen wij uw aandacht vragen voor het volgende?

Op zaterdag 1 mei organiseert Van ’t Hek Groep bv een Open Banendag. Op de Dag van de Arbeid zetten wij het hek open van 10.00-15.00 uur voor iedereen die interesse heeft om te werken bij ons bedrijf aan de Nekkerweg 63 in de Beemster. In een informele sfeer kunnen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging op deze dag meer te weten komen over het familiebedrijf, de werkzaamheden en openstaande functies.

Het zelf ervaren van de werkzaamheden is een belangrijk uitgangspunt van de Open Banendag. Zo is het mogelijk om op een kraan te draaien, een funderingsmachine aan te sturen en op een heftruck werkzaamheden uit te voeren.

Het bezoeken van een project wordt gesimuleerd door middel van een VR-bril, alsof je daadwerkelijk op de bouwplaats staat. Ook wordt er gesleuteld aan materieel en is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. Alle onderdelen komen via een eenrichtingsroute aan bod en ook de openstaande functies worden gepresenteerd.

Wij zien u graag op zaterdag 1 mei op ons bedrijf.

Van ’t Hek Groep bv.